prepodavame.bg В Министерството на здравеопазването ще бъдат отворени офертите за осигуряване на щадящи

...
prepodavame.bg
В Министерството на здравеопазването ще бъдат отворени офертите за осигуряване на щадящи
Коментари Харесай

Министерство на здравеопазването: Отваряме офертите за щадящи тестове в училище

 prepodavame.bg В Министерството на опазването на здравето ще бъдат отворени офертите за обезпечаване на щадящи проби, предназначени за потребление в просветителната система, оповестиха от пресцентъра.

От там напомнят, че на 26 октомври, на уеб страницата на Здравното министерство беше публикувана  " покана до всички заинтригувани лица за закупуване на бързи антигенни тестове за осъществяване на самостоятелно неинвазивно проучване на SARS-CoV-2 за скрининг на възпитаници от 1-4 клас и обезпечаването на по-продължително осъществяване на образователния развой присъствено ".

Крайният период за показване на предложения беше на 29 октомври, до 17:30 часа.

Общото належащо количество проби, посочено в поканата, е до 400 000 броя, като тестовете би трябвало да се извършват с проби от слюнка.

На всеки участник беше дадена опцията да оферира разнообразни количества проби, според от опцията да извърши доставка в период до три работни дни, след подписване на контракт.

Критериите за избор на реализатори са най-ниска препоръчана единична цена и най-кратък период за доставка. Няма ограничаване във връзка с броя реализатори, с които ще бъдат подписани контракти, допълват от Министерство на здравеопазването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР